سنگ نمک آبی جهت طبخ غذا

سنگ نمک آبی که به نمک آبی مشهور است از هدایای خداوندی به سرزمین مان است که فقط در ایران یافت می‌شود و در هیچ کجای جهان چنین ماده معدنی وجود ندارد و به همین دلیل در سراسر جهان به نمک آبی ایرانی مشهور است.

دلیل اصلی آبی رنگ بودن این ماده معدنی وجود پتاسیم بسیار زیاد در درون آن است که به دلیل قرار گرفتن در شرایط خاص آب و هوایی و ارتفاع و رطوبت در طول میلیون‌ها سال به این شکل و رنگ درآمده است.

در ابتدا و سالها پیش، از این نوع نمک فقط جهت زیبایی و تنوع در ساخت وسایل نمکی استفاده می‌گردید ولی به مرور و پس از آزمایش‌های صورت گرفته منابع غنی آهن، پتاسیم و کلسیم درون سنگ نمک آبی به شدت مورد توجه قرار گرفت.

عمده استفاده از این ماده مغذی در سراسر اروپا به عنوان طعم دهنده صد در صد طبیعی غذا می‌باشد.

پس از آماده شدن غذا مقداری نمک آبی به آن اضافه می‌کنند که علاوه بر حل شدن راحت در غذا عطر و طعم خاصی به غذای طبخ شده می‌بخشد.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید