نمک صنعتی صدفی دانه ریز مش ۱۳۰
نمک صنعتی صدفی دانه ریز مش ۱۳۰ و ۱۲۰، بسته بندی شده در کیسه های ۲۵ کیلویی، استفاده در صنایع نساجی، خوراک دام و طیور، دانه بندی کاملا مشابه نمک خوراکی تصفیه شده.
معرفی نمک صدفی
نمک صدفی یا نمک معدنی صدفی به نوعی دانه بندی از انواع نمک های بدون تصفیه اطلاق می شود. این نوع نمک از سنگ نمک کوهستان و با استفاده از یک فرآیند استخراج و سپس کوبش و سورت کردن به دست می آید.
در فرایند تولید نمک صدفی، آب دریا درون یک حوضچه متراکم می شود تا آب تبخیر شود. سپس به دست آمده این فرایند را در قالب صدف های دریایی پخته و بسته بندی می کنند. نمک صدفی به دلیل طعم و ظاهر خاصی که دارد، در غذاهای چینی، کره ای و ژاپنی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین به عنوان نمک غذا برای مزه بخشیدن به غذاها و ایجاد طعم های فوق العاده مورد استفاده قرار می گیرد.
کاربرد نمک دانه ریز صنعتی
نمک ریزدانه صنعتی یک نوع نمک با دانه های بسیار ریز است که در برخی صنایع به عنوان یک ماده مفید استفاده می شود. کاربردهای نمک ریزدانه صنعتی عبارتند از:
- صنایع شیمیایی: نمک ریزدانه در صنایع شیمیایی به عنوان یک عامل تنظیم کننده غلظت و اسیدیته استفاده قرار می شود. همچنین در فرآیندهای استخراج شیمیایی و تصفیه آب، این نوع نمک به عنوان یک عامل جذبکننده مورد استفاده قرار می گیرد.
- صنایع نساجی: این نمک در صنایع نساجی به عنوان یک عامل پایدار کننده برای پارچه های ابریشمی، پنبه ای و صوفی مورد استفاده قرار می گیرد.
- صنایع چاپ: نمک ریزدانه صنعتی در صنایع چاپ به عنوان یک ماده حشو استفاده می شود. این نوع نمک به عنوان یک عامل تنظیم کننده و کاهشدهنده جذب رنگ در چاپ استفاده می شود.
- صنایع فلزی: نمک ریزدانه یک عامل پاک کننده و جدا کننده است که از آن در فرایند تولید فلزات استفاده می شود.
- صنایع دارویی: جالب است بدانید نمک ریزدانه در صنایع دارویی به عنوان یک عنصر تنظیم کننده شناخته می شود که برای تولید داروها استفاده می شود.
صادرات نمک صدفی
نمک صدفی در دسته بهترین نمک ها قرار می گیرد که به صورت اختصاصی در مجموعه سنگ نمک هالیتو تولید می شود. از جمله کشورهایی که این نمک را تولید و صادر می کنند می توان به ایران، هند، پاکستان، عمان، قطر، امارات متحده عربی و بحرین اشاره کرد. ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نمک صدفی در جهان است که علاوه بر تأمین نیاز داخلی کشور، بخشی از آن را صادر می کند. از دیگر کشورهایی که صادرات نمک صدفی دارند، هند است که در زمینه تولید و صادرات نمک دریایی صدفی فعالیت می کند.
از کاربردهای نمک صدفی می توان به استفاده در صنعت غذایی، دارویی، صنعت مرمر و سنگ و ساختمانی، صنایع آب و هواشناسی و زیست شناسی اشاره کرد. به همین دلیل این نمک به عنوان یکی از محصولات اصلی و صادراتی برخی کشورها نیز شناخته می شود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.