مرکز عرضه نمک سختی گیر در تهران

نمک سختی گیر

مرکز عرضه نمک سختی گیر در تهران، نمک سختی گیری آب، سنگ نمک تصفیه آب، بسته بندی شده در کیسه های ۲۰ کیلویی، تحویل در سراسر تهران و کرج در تمام ایام هفته.

علت ایجاد سختی آب چیست؟

آب شامل املاح معدنی مختلف است؛ اگر میزان املاح معدنی در آب به مقدار زیادی برسد آب سخت می‌شود. آب با عبور از سنگ هایی که در مسیر آن قرار دارند، املاح معدنی بیش‌تری در خود حل می‌کند و به مرور میزان املاح معدنی بیش‌تر از حد معمول می شود و به اصطلاح آب سخت می شود. سختی آب انواع مختلفی دارد و به روش های متفاوت نیز از بین می رود. استفاده از نمک سختی گیر یکی از روش هایی است که برای از بین بردن سختی آب به کار می رود. یکی از دلایل سختی آب وجود کربنات های کلسیم، آهن و منیزیم است. کربنات های کلسیم و منیزیم به شکل بی کربنات کلسیم و منیزیم وجود دارند و بر اثر حرارت به کربنات کلسیم و منیزیم تبدیل می شوند.

دلیل دیگر سختی آب وجود نمک سولفات، نیترات، آهن، کلسیم کلرید و منیزیم است. این املاح باعث ایجاد سختی دائم در آب می شوند. برای از بین بردن سختی آب با توجه به نوع سختی و املاح از روش های مختلف استفاده می شود. سختی آب زمانی ایجاد می‌شود که یون های کلسیم و منیزیم در آب یافت شوند. در کنار کلسیم و منیزیم عوامل دیگری نیز باعث ایجاد سختی می‌شوند اما غلظت این املاح کم تر است و قابل چشم پوشی می‌باشد. عمده‌ترین دلیل برای ایجاد سختی آب مربوط به یون‌های کلسیم و منیزیم است. نمک سختی گیر نیز از سدیم و پتاسیم تشکیل شده است، بنابراین برای جذب یون‌های منیزیم و کلسیم مناسب است.

نمک سختی گیر

آشنایی با انواع نمک سختی گیر

برای از بین بردن سختی آب از انواع نمک سختی گیر استفاده می‌شود. نمک سختی گیر در مدل های مختلف به صورت سنگ نمک، نمک پودری و قرص نمک تولید می شود. هر یک از انواع نمک سختی گیر که برای برطرف کردن سختی آب مصرف می شود، مزایا و معایب خاص خود را دارد. سنگ نمک سختی گیر برای احیای رزین مصرف می شود. در رسوبات بزرگی که در سطح زمین وجود دارد، سنگ نمک به طور طبیعی یافت می شود که بیش‌تر از نود و هشت درصد حجم آن شامل Nacl است.

مصرف سنگ نمک برای سختی گیری در احیای رزین مقرون به صرفه است. وجود ناخالصی در سنگ نمک سختی گیر  باعث می شود مخزن رزین دستگاه سختی گیر را به صورت دوره ای شستشو دهند. نمک پودری سختی گیر نوع دیگر از نمک های سختی گیر است که در احیای رزین مصرف می شود. نمک پودری و کریستالی به طور طبیعی از  تبخیر آب دریا تشکیل می شود. خلوص نمک پودری سختی گیر بیش تر از هشتاد درصد است و برای سختی گیری های طولانی مدت مصرف می شود. مصرف نمک پودری نیاز به شستشو برای مخزن احیای رزین را کاهش می دهد.

قرص نمک سختی گیر نوع دیگری از نمک های سختی گیر در احیای رزین است. برای تولید قرص نمک سختی گیر، گرانول های کوچک سدیم کلرید را در کنار هم فشرده می کنند. درصد خلوص قرص نمک بیش تر از نود و نه درصد است. قرص نمک با داشتن خلوص بالا و شکل ظاهری متفاوت، پر مصرف ترین نمک سختی گیر است و کیفیت بالایی دارد. با توجه به مصرف زیاد قرص نمک و کیفیت بالایی که این نوع نمک سختی گیر دارد، قیمت آن نیز در مقایسه با محصولات مشابه بیش تر است.

در جدول پایین به طور کامل انواع نمک مورد استفاده در سختی گیر و مزایا و معیب هر کدام را مشاهده می‌نمایید

تفاوت انواع محصولات نمک و سنگ نمک جهت احیای رزین
نام محصول درصد خلوص نوع بسته بندی میزان کلسیم و منیزیم چقدر مناسب سختی گیری آب است؟
قرص نمک ۹۹٫۲ کیسه تقریبا صفر کاملا مناسب است ولی قیمت بالایی دارد
نمک تبلور مجدد ۹۹٫۲ کیسه تقریبا صفر کاملا مناسب است ولی قیمت بالایی دارد
سنگ نمک اعلاء ۹۹٫۵ کیسه تقریبا صفر کاملا مناسب است و قیمت مناسبی دارد
سنگ نمک درجه یک ۹۸٫۵ کیسه مقداری کلسیم و منیزیم دارد مناسب است و قیمت مناسبی دارد
نمک صنعتی دانه درشت ۹۷٫۵ کیسه کلسیم و منیزیم دارد قیمت مناسبی دارد ولی چندان مناسب نیست
سنگ نمک برش خورده ۹۸ کارتن مقداری کلسیم و منیزیم دارد حمل و نقل آن راحت است و قیمت مناسب
سنگ نمک با رگه های تیره ۹۵ کیسه دارای کلسیم و منیزیم فراوان قیمت آن مناسب است ولی مناسب احیای رزین نیست

نمک سختی گیر

تاثیر نمک بر سختی آب چگونه است؟

نمک سختی گیر یک ماده معدنی است که در طبیعت وجود دارد و فرمول شیمیایی آن به صورت Nacl است. نمک سختی گیر با نام نمک احیای رزین، نمک دیگ بخار، نمک بویلر و نمک تصفیه آب در باز عرضه می شود. این نوع نمک در صنایع مختلف مصرف می شود و اصلی ترین کاربرد آن در مخزن های دستگاه سختی گیر و احیای رزین است. با توجه به این که تصفیه آب بسیار ضروری است مصرف این نوع نمک  هر روز بیش تر می شود. این ماده بی‌رنگ و بی بو است و به صورت جامد و کریستالی تولید می شود.

نمک بویلر به راحتی در آب حل می شود و احیای دوباره رزین را ممکن می‌سازد. رزین ماده ای است که سختی آب را جذب می کند و باعث تصفیه آب می‌شود. برای از بین بردن سختی آب از رزین استفاده می‌شود؛ املاحی که باعث سختی آب می‌شوند روی رزین رسوب می کنند. برای از بین بردن سختی رسوب شده روی رزین نیز از نمک سختی گیر استفاده می‌شود و در نهایت سختی آب از بین می‌رود. با توجه به تاثیر زیادی که این نوع نمک برای از بین بردن سختی آب دارد، مصرف آن در احیای رزین بالا است.

در کنار دستگاه های سختی گیر منبعی از سنگ نمک وجود دارد و این نمک برای احیای رزین مصرف می‌شود. این منبع نمک تصفیه آب، از مهم ترین اجزای سیستم سختی گیر است. با احیای رزین توسط نمک سختی گیر، دستگاه مجددا کار می کند و فرآیند سختی گیری ادامه پیدا می‌کند. در واقع مهم ترین اثر نمک سختی گیر این است که با احیای رزین عملکرد آن را در تصفیه افزایش می‌دهد. با احیای رزین در هزینه ها نیز صرفه جویی می‌شود. نمک تصفیه به طور دوره‌ای به دستگاه سختی گیر اضافه می شود تا فرآیند سختی گیری انجام شود. این نوع نمک برای از بین بردن رسوبات لوله‌ها، ماشین لباس شویی و سایر تأسیسات آب و فاضلاب به کار می رود.

نمک سختی گیر

روش احیای رزین با نمک

در کنار هر یک از دستگاه های سختی گیر یک مخزن نمک وجود دارد که برای احیای ماده رزین به کار می رود. برای احیا، محلول آب نمک از بالای مخزن وارد دستگاه می شود و از رزین رد می‌شود. با توجه به اندازه‌ی مخزن و ظرفیت آن زمان عبور محلول آب نمک از رزین متفاوت است. بعد از وارد کردن محلول آب نمک به مخزن دستگاه سختی گیر، یون های کلسیم و منیزیم که روی رزین رسوب کرده‌اند آزاد می‌شوند و سدیم موجود در محلول آب نمک را به خود جذب می کنند.

بعد از آزاد شدن املاحی که روی رزین جذب شده بودن این ماده مجددا توان جذب املاح سخت کننده آب را به دست می آورد. هر بار با اضافه کردن محلول آب نمک و از بین رفتن رسوبات روی رزین، روند سختی گیری آب ادامه پیدا می کند. احیای رزین نیز به همین منظور انجام می شود؛ این ماده هر بار با اضافه شدن نمک سختی گیر دوباره برای جذب یون‌های سخت کننده مناسب خواهد بود.

ضرورت استفاده از نمک تصفیه آب برای احیای رزین موجب افزایش تولید و فروش آن شده است. با توجه به عملکرد این نمک برای تصفیه و از بین بردن سختی آب، مصرف آن در صنایع مختلف نیز بالا است. این نمک در دسترس است و با قیمت مناسبی عرضه می شود بنابراین برای از بین بردن سختی آب اولین گزینه محسوب می شود.

نمک سختی گیر

فروش سنگ نمک سختی گیر

سنگ نمک سختی گیر با توجه به خواص و ویژگی هایی که دارد مصرف زیادی در صنایع دارد و فروش آن رونق زیادی در بازار دارد. فروش سنگ نمک سختی گیر توسط کمپانی های زیادی انجام می شود. با توجه به این که نوآوری در بازار و اقتصاد سبب رونق و فروش بیش‌تر محصول می شود، فروش سنگ نمک سختی گیر نیز از این قاعده مستثنی نیست.‌ با توجه به افزایش جمعیت در شهر‌ها و روستا‌های مختلف نیاز به آب تصفیه شده نیز بیش‌تر می شود. برای تصفیه آب و به دست آوردن آب شرب سالم نیز به سنگ نمک احتیاج است. این موضوع باعث می شود فروش سنگ نمک در بازار افزایش پیدا کند. با توجه به این که آب شرب سالم به طور طبیعی یافت نمی‌شود و میزان املاح معدنی در آب های زیرزمینی زیاد است، استفاده از فرآوری های شیمیایی پیشنهاد می شود.

سنگ نمک سختی گیر از جمله محصولات شیمیایی است که برای تصفیه آب کاربرد زیادی دارد. با توجه به حجم کم آب سالم در سطح زمین، رشد سریع جمعیت در سراسر کشور و مصرف بی‌رویه‌ی آب در صنعت و مصارف خانگی، نیاز به آب سالم هر روز بیش تر می شود. برای به دست آوردن آب سالم نیاز به عوامل تصفیه کننده داریم. یکی از موادی که برای تصفیه آب به کار می رود نمک بویلر است. استفاده از سنگ نمک سختی گیر گزینه‌ی مقرون به صرفه و کاربردی، برای به دست آوردن آب سالم است. با توجه به این که نیاز به آب سالم همیشگی است و این نیاز تغییر نخواهد کرد، مصرف عوامل نرم‌کننده آب هم همیشگی است. درنتیجه بازار فروش مواد سختی گیر  همیشه رونق خواهد داشت.‌

نمک سختی گیر

با توجه به کیفیت نمک سختی گیر، میزان خلوص این ماده و شکل ظاهری آن قیمت آن نیز متفاوت است. نوع بسته بندی نمک و شیوه‌ی عرضه‌ی آن در بازار از دیگر عواملی هستند که بر قیمت آن اثر گذار هستند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید