تولید کننده قرص نمک دستگاه دیالیز

قرص نمک

تولید کننده قرص نمک دستگاه دیالیز، قرص نمک دیالیز در کیسه های ۲۵ کیلویی، قرص نمک دستگاه سختی گیر با قیمت بسیار مناسب، ارسال به سراسر کشور، ظرفیت تولید ماهانه ۵۰ تن.

قرص نمک چیست؟

قرص نمک دارای خلوص بالا و برای مصارف مختلفی تولید می شود. دو الکترولیت سدیم و کلرید، مواد اصلی تشکیل دهنده قرص‌ های نمک هستند. این قرص ها برای دستگاه های سختی گیر آب یا سیستمی که به طریقه اسمز معکوس RO کار می کند، استفاده می شود. البته قرص نمک برای صنایع مختلفی ساخته می شود، اما بیشترین کاربرد آن در دستگاه های تصفیه آب است. قرص ها از دانه های نمک کوچکی ساخته می شوند که هم فشرده شده تا یک گلوله بزرگ را تشکیل دهند (به شکل بالش).

انواع دیگر قرص های نرم کننده آب عبارتند از، کلرید پتاسیم که یک جایگزین کم سدیم است و قرص های جاذب آهن که فرموله شده برای استفاده در مواردی هستند که محتوای آهن در آب زیاد است. این نوع پلیت نمکی به جلوگیری از زنگ زدگی در وسایل خانگی کمک می کند.

قرص نمک

قرص نمک دیالیز

در دستگاه های دیالیز از آب خالص برای پاکسازی خون بیمار یا همان مایع ورودی به دستگاه استفاده می شود. آبی که در این تصفیه استفاده می شود باید به طور کامل خالص بوده و شرایط ویژه ای داشته باشد تا از ایجاد عوارض جانبی خطرناک در بیمار جلوگیری کند. اما وجود املاح در هر صورت موجب ایجاد سختی و رسوبات در دستگاه دیالیز می شود. بنابراین نیاز است تا سختی آب پیش از ورود به پروسه دیالیز با دستگاه سختی گیر که در آن از قرص نمک استفاده می شود، گرفته شود. سپس در آخر نیز از سیستم سختی گیر RO استفاده می شود.

در مجاورت سختی گیر آب، یک مخزن آب نمک حاوی قرص نمک قرار دارد که یک محلول نمک فوق اشباع را ایجاد می‌ کند که برای بازسازی سختی گیر استفاده می‌شود. پس از یک مرحله شستشوی معکوس، آب نمک از مخزن به داخل نرم کننده آب کشیده می شود. نمک در دستگاه نرم کننده آب کمک می کند تا کلسیم و منیزیم و یون هایی مثل آهن و منگنز از آب جدا شود. عملکرد اصلی یک نرم کننده آب در سیستم تصفیه آب دیالیز محافظت و افزایش عمر غشاهای اسمز معکوس RO است.

قرص نمک

تولید کننده قرص نمک

برای تولید قرص نمک، گلوله های نمکی با فرآیند تبخیر و با استفاده از آب و بخار ساخته می شوند. کریستال های نمک حاصل، از یک فرآیند خشک کننده و غربالگری عبور کرده و به صورت قرص در می آیند. گلوله های تولیدی به روش خورشیدی مانند گلوله در بازسازی یک نرم کننده آب موثر هستند.

قرص نمک

اما علیرغم قیمت پایین، به اندازه قرص بهداشتی نبوده و به دلیل رسوباتی که از خود باقی می گذارد نیازمند تمیز کردن مکرر مخزن آب به صورت روزانه است.

کاربرد قرص نمک چیست؟

قرص نمک یکی از پرکاربردترین مواد معدنی می باشد که در تولید مواد خوراکی و دارویی و همچنین در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

پایه و اساس قرص نمک را دو ماده الکترولیت سدیم و کلرید تشکیل می دهند که هر کدام دارای خواص زیادی می باشند. همه ما سدیم را به عنوان یک ماده معدنی موثر خوراکی و صنعتی می شناسیم و از کلر هم به عنوان یک ضد عفونی کننده قوی یاد می کنیم.

قرص نمک از سنگ نمک های موجود در معادن و یا اعماق دریاها استخراج می شود. بعد از استخراج با توجه به نوع استفاده تصفیه و پالایش می گردد. سپس در بسته بندی های بزرگ و کوچک روانه بازار می شود. قرص نمک از نمک خوراکی که به صورت پودر است، بزرگ تر می باشد. به آرامی و به صورت یکنواخت در آب حل می گردد . این قرص هیچگونه ناخالصی به همراه ندارد. برای نگهداری طولانی مدت این قرص باید آن را در دمای بین ۱۵ تا ۳۵ درجه سانتی گراد و دور از رطوبت و گرما نگهداری کرد.

یادداشت

قرص نمک های تولید شده در مجموعه هالیتو از نمک خوراکی تبلور مجدد تهیه می شود که بالاترین خلوص را به همراه دارد

قرص نمک

قرص نمک به صورت خوراکی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. از نوع خوراکی آن به عنوان چاشنی غذا و یا یک ماده دارویی استفاده می گردد. بیشتر ورزشکارانی که مسافت های طولانی را می دوند و دچار تعریق می شوند و یا کسانی که در مکان های گرم کار می کنند از قرص نمک استفاده می کنند.  این قرص سبب می شود که سطح مایعات موجود در بدن تنظیم شود و به کلیه ها آسیبی وارد نگردد. از این قرص برای ضد عفونی کردن میوه ها و سبزیجات نیز استفاده می گردد.

اما از نوع صنعتی آن در تهیه مواد شوینده و ضد عفونی کننده، صنایع نساجی، رنگرزی، تهیه کاغذ و شیشه استفاده می گردد. از این قرص در دامپروری و صنعت چرم نیز استفاده می گردد. در این میان بیشترین استفاده از قرص نمک صنعتی به منظور گرفتن رسوب ها و سختی آب می باشد. آب دارای مقدار زیادی آهک است این آهک به مرور زمان رسوب می شود. این قرص می تواند کلسیم و منیزیم موجود در آهک را از بین ببرد و از آسیب به ماشین آلات صنعتی جلوگیری کند.

بسیاری از کارخانه ها برای طولانی کردن عمر دستگاه های خود و فرار از هدر رفتن انرژی از این قرص استفاده می کنند. همچنین از این قرص برای استفاده در ماشین ظرفشویی به منظور گرفتن سختی آب و براق کردن ظروف و فضای داخلی ماشین ظرفشویی نیز استفاده می شود. دیگر کاربرد این قرص ضد عفونی کردن فضای استخرها و دستگاه دیالیز می باشد.

قرص نمک

معرفی قرص تصفیه آب

یکی دیگر از مهم ترین فواید قرص نمک، استفاده از آن به عنوان تصفیه کننده آب می باشد. قرصی که برای تصفیه آب استفاده می شود، بیشتر بر پایه کلر ساخته می شود و مقدار سدیم موجود در آن کمتر است. قرص تصفیه آب می تواند حجم زیادی از آب های کثیف و گل آلود را به آب آشامیدنی تبدیل کند. این قرص می تواند در مدت سه روز تمامی میکروب ها، انگل ها، باکتری ها و قارچ های آب های آلوده را از بین ببرد. اصولا کوهنوردانی که قصد فتح قله های مختلف را دارند از این قرص که حمل آن نیز بسیار آسان است، استفاده می کنند. همچنین در مواقع کم آبی از این قرص برای تصفیه و ضد عفونی کردن آب چاه ها و رودخانه ها استفاده می گردد.

قرص نمک

مرکز تولید قرص نمک خوراکی

برای تهیه قرص های نمک خوراکی مراحل ذیل طی می شود:

  • ابتدا سنگ نمک به کارخانه حمل می شود
  • پس از طی کردن مراحل خارج کردن مواد زائد
  • سنگ نمک در آب حل می شود
  • محلول به وجود آمده پس از عبور از صافی های مختلف وارد سانتریفیوژ می شود
  • محصول خارج شده از سانتریفیوز کلرید سدیم یا همان نمک بسیار خالص است
  • نمک به دست امده مجددا به کارخانه حمل می شود و وارد دستگاه پرس می شود
  • نمک تبلور مجدد پرس شده به صورت قرص از دستگاه خارج می شود
یادداشت

گفتنی است که درجه خلوص قرص خوراکی تولید شده در گرمسار عمدتا بالاتر از ۹۹ درصد می باشد.

تفاوت قرص نمک صنعتی و خوراکی

قرص نمک صنعتی و خوراکی بسیار به یکدیگر شبیه هستند و هر دو دارای سدیم و کلرید می باشند. مهم ترین تفاوت این قرص ها در میزان خلوص آنها می باشد. قرص خوراکی مراحل تصفیه و پالایش بیشتری را گذرانده است و از درجه خلوص بسیار بالاتری برخوردار است. اما قرص صنعتی به دلیل اینکه در صنایع مورد استفاده قرار می گیرد، دارای ناخالصی است. به طور کلی درجه خلوص قرص خوراکی ۹۹ درصد و قرص صنعتی ۹۵ درصد می‌باشد.

قرص نمک

امکان تولید ماهانه ۲۰۰ تن قرص نمک خوراکی و تحویل وجود دارد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید