نمک شکری مش ۱۱۰ سایز ۱ تا ۲٫۵ میلیمتر

نمک شکری

نمک شکری مش ۱۱۰ سایز ۱ تا ۲٫۵ میلیمتر، کارخانه تولید نمک شکری گرمسار، فروش عمده و خرده محصولات نمک های دانه بندی شده، امکان تولید و تامین ماهانه ۹۰۰ تن.

روش تولید نمک صنعتی

برای تولید نمک صنعتی در ابتدا نمک وارد کارخانه ی نمک کوبی می شود. سپس عمل کوبش بر روی نمک ها انجام می شود. پس از نمک کوبی، نمک ها از توری هایی با سایز های مختلف عبور پیدا کرده و بدین ترتیب نمک های صنعتی متفاوتی به دست می آید. یکی از معروف ترین انواع نمک صنعتی، نمک شکری است.  به نمک شکری، نمک زبر هم گفته می شود.

این نمک دارای بلور هایی کریستالی شکل است که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. حال به بیان روش های تولید نمک صنعتی می پردازیم:

  1. روش خلاء
  2. روش تونلی
  3. روش هیدرولیکی
  4. روش تبخیری
  5. روش پلکانی

نمک شکری

تفاوت نمک تصفیه شده و صنعتی

این دو نوع نمک از نظر ظاهری به هم شبیه هستند ولی تفاوت هایی از جهت میزان ید، درجه ی خلوص، موارد استفاده و دانه بندی دارند. نمک شکری یا همان نمک صنعتی بیشتر در موارد صنعتی کاربرد دارد.

در ادامه این تفاوت ها را مورد بررسی قرار می دهیم:

  1. نمک صنعتی درجه ی خلوص پایین تری در مقایسه با نمک های خوراکی دارد. نمک های صنعتی در صنایع مختلف مواد شیمیایی، صنعتی و پتروشیمی و … کاربرد دارند و نوع دانه بندی آن متفاوت از نمک تصفیه شده است.
  2. نمک های شکری یا نمک صنعتی فاقد ید هستند.
  3. در نمک های تصفیه شده فرایند پالایش به میزان بیشتری انجام می شود، در نتیجه مشکلات کلیه و مسمومیت های غذایی برای افراد ایجاد نمی شود.
  4. موارد کاربرد نمک صنعتی با نمک تصفیه شده متفاوت است. از نمک شکری یا صنعتی در مواردی همچون چرم سازی، تولید مواد شوینده، دام و طیور، نساجی، دباغی و … استفاده می شود. نمک های تصفیه شده بیشتر مصرف خوراکی و درمانی دارند.
  5. روش نگهداری نمک صنعتی با نمک خوراکی متفاوت است. نمک های خوراکی و تصفیه شده باید حتما در ظروف در بسته و از جنس پلاستیک یا شیشه نگهداری شوند. همچنین نمک های تصفیه شده باید دور از نور خورشید باشند. زیرا نور خورشید باعث از بین رفتن ید های موجود در آن ها می شود.

نمک شکری

کاربرد نمک شکری در صنعت

نمک شکری در سه سایز ریز، متوسط و درشت تولید می شود. کاربرد هر یک از انواع نمک شکری متفاوت است.

نمک ریز: موارد کاربرد این نوع نمک در صنایع حفاری و صنایع نفت و پتروشیمی است.

نمک متوسط یا مخلوط: صنایع غذایی، نساجی و در سخت گیری آب

نمک درشت: برف روبی و صنایع حفاری

نمک شکری

برای خرید عمده نمک شکری با ما تماس بگیرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید