خرید عمده نمک صنعتی سایز ریز و درشت از کارخانه

نمک صنعتی

خرید عمده نمک صنعتی سایز ریز و درشت از کارخانه، فروش نمک صنعتی در کیسه های جامبو ماهانه ۹۵۰ تن، بارگیری انواع نمک و سنگ نمک صنعتی به صورت فله، فروش عمده انواع نمک تصفیه نشده سایز ۸۰، ۹۰، ۱۱۰ و ۱۲۰٫

نمک دارای انواع مختلفی می باشد، که یکی از آنها نمک صنعتی است.  وجه تمایز این نمک با سایر نمک ها در درصد خلوص آن ها است. نمک صنعتی درصد خلوص پایین تری دارد.  این نمک انواع مختلفی دارد. از جمله آن ها می توان به صدفی، شکری، پودری، نخودی، حفاری و شیلاتی اشاره کرد.

مصارف نمک صنعتی

در بین کاربرد های گسترده ی نمک صنعتی می توان به موارد زیر اشاره کرد: کارخانجات تولیدی خوراک دام و طیور از این محصول به وفور استفاده می کنند. استفاده به عنوان سختی گیر، در تولید صنایع شیمیایی، تولید و تصفیه آب آشامیدنی، در صنایع چرم سازی.

از نمک پودر صنعتی در تولید نهاده های مرغ و طیور استفاده می کنند. نمک شیلاتی همانطور که از نامش پیداست، در صنعت شیلات و گندزدایی به مصرف می رسد. نمک حفاری یا نمک شکری یکی از پرمصرف ترین نوع صنعتی می باشد، که در گل حفاری استفاده می نمایند.

بالاخره از نمک صدفی که ریز ترین نوع نمک است. که در صنایع لبنی، اسید سازی چرم سازی و دباغی، تصفیه آب استفاده می کنند.

نمک صنعتی

تفاوت نمک صنعتی و خوراکی

تفاوت عمده و اصلی این دو نمک در درجه خلوص آنهاست. به طور کلی پس از استخراج این ماده از معادن آنها را بر طبق درجه خلوصشان دسته بندی می کنند. آنهایی که درجه بالاتری دارند، برای مصارف خوراکی و دیگری را در کاربرد صنعتی تقسیم بندی می نمایند.

میزان خلوص نمک خوراکی چیزی در حدود۹۹ درصد و نمک صنعتی ۹۵ درصد است. وجود املاح تصفیه ناپذیر موجب شده که از آن در صنایع استفاده کنند. چرا که برای سلامتی بدن مضر است و بیماری هایی همچون سنگ کلیه و مسمومیت در افراد ایجاد می کند.

در نتیجه این محصول از سه نظر با یکدیگر تفاوت دارند.

  1. میزان خلوص
  2. موارد استفاده
  3. روش نگهداری

نمک صنعتی

فروش نمک صنعتی

همانطور که در مورد کاربرد این ماده صحبت شد، چیزی در حدود ۶۰ درصد تولید جهانی مربوط به صنایع است. از این رو تقاضا برای این محصول همواره در حال افزایش می باشد. فروش نمک صنعتی به شکل رقابتی در حال انجام است و موفقیت در این بازار منوط به شناسایی نمک با کیفیت می باشد.

نمک صنعتی

فروش و عرضه این محصول به شرکت های مختلفی از جمله دارو سازی، راه سازی، تولید مواد شوینده، تولید فلز  و لاستیک، صنایع تولیدی، انرژی و نفت، صنایع شیمیایی صورت می گیرد. برای متقاضیان ماده ای مهم و ارزشمند تلقی می شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید