بازار صادرات نمک صورتی سمنان
بازار صادرات نمک صورتی سمنان، معدن نمک صورتی در ایران و پاکستان قرار دارد، مجموعه سنگ نمک هالیتو تامین کننده و تولید کننده بخش اعظم نمک صورتی و نارنجی صادراتی ایران است، برای صادرات این محصول و تامین سفارش خود با کارشناسان ما در تماس باشید.
نمک صورتی سمنان نوعی نمک سنگی است که بنا به دلایلی به این اسم نام گذاری شده است. این نمک پرخاصیت که رنگ صورتی دارد، بسیار مورد توجه قرار گرفته و طرفداران بسیاری دارد. عناصری همچون سدیم(با درصد بالای ۹۰ درصد) و همچنین پتاسیم، منیزیم و کلسیم باعث شده که، این نمک به محصولی پر طرفدار تبدیل شود. داشتن همچین عناصری باعث رنگ صورتی در این نمک شده است.
نمک صورتی سمنان شباهت زیادی به نمک معمولی دارد و وجود عنصر سدیم وجه تشابه این دو نمک است.
علت وجود رنگ صورتی در نمک
این نمک به علت های زیادی به رنگ صورتی در آمده است. این رنگ نمک دارای فواید زیادی می باشد. از جمله فواید این رنگ نمک می توان به تنظیم قند خون، بهبود هضم مواد غذایی، درمان مشکلات تنفسی، جوانسازی پوست، جلوگیری از کم آبی، دفع سموم بدن، درمان افسردگی و غیره اشاره کرد.
تفاوت نمک صورتی ایران و پاکستان
کشور ایران از نظر ذخایر معدنی، جز ده کشور نخست است. در این بین ۷ درصد ذخایر معدنی دنیا را به خود اختصاص داده است. از نظر کیفیت و خلوص نمک ایران از پاکستان بالاتر بوده و این مساله بر اساس آزمایشات صورت گرفته به ثبت رسیده است. نمک ایران به نسبت نمک پاکستان بهتر است و رتبه بالا تری دارد.
نمک صورتی سمنان دارای طبع گرم می باشد و همچنین کالری این نمک صفر است. این نمک در ایران در تنظیم آب بدن و کاهش وزن بسیار موثر است. این نمک در کوه های هیمالیا و از منطقه پنجاب پاکستان یافت می شود. واردات این نمک سالهاست که از این کشور انجام می شود.
هرچه این نمک شفاف تر باشد، یعنی کیفیت بالاتری دارد. این محصول در اندازه های مختلف به صورت گرانول و پودری عرضه می شوند.
صادرات نمک صورتی سمنان
مهم ترین معدن سنگ نمک صورتی در ایران در شهر گرمسار سمنان واقع شده است. در گذشته فقط کشور پاکستان صادر کننده این نمک بوده اما امروزه کشور ما نیز جز صادر کننده های این نمک می باشد. کشور هایی از جمله آمریکای شمالی و اروپا بیشترین مصرف این نمک را دارند.
برای خرید این محصول ارزشمند دقت کنید که از مراکز یا سایت های معتبر اقدام کنید. چرا که برخی افراد منفعت طلب آن را با نمک معمولی مخلوط می کنند و به دست مصرف کنندگان می رسانند. از آنجایی که طعم این دو با یکدیگر مشابه است، کمتر کسی متوجه ناخالصی آن می شود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.