فروش نمک شیلاتی ، نخودی ، کراشری

,
نمک شیلاتی

نمک شیلاتی که اسامی دیگری هم بدان داده‌اند از جمله نمک کراشری، نمک پنیری و یا نمک بلغوره، کاربرد بسیاری زیادی در صنایع غذایی و صنعتی دارد. مجموعه سنگ نمک هالیتو نمک شیلاتی را به صورت اینترنتی و بدون نیاز به حضور به فروش می‌رساند.

خرید اینترنتی نمک شیلاتی

برای خرید این نمک کافیست با شماره پایین همین صفحه تماس بگیرید و سفارش خود را ثبت کنید. نمک مورد نیاز شما به سرعت بارگیری و به مقصد ارسال می‌شود.

امکان تحویل در کیسه های ۲۵، ۳۵ و ۵۰ کیلویی و همچنین بیگ بگ ۱ تنی وجود دارد.

نمک شیلاتی

شاید اکثر تاجران و یا صادر کنندگان نمک شیلاتی در پیدا کردن کارخانه‌های فروش نمک سایز شیلاتی سردرگم باشند، اما مجموعه سنگ نمک هالیتو از طریق سایت بازار سنگ نمک ایران، نمک پنیری یا همان شیلاتی را مستقیما به دست مصرف کنندگان می‌رساند.

اما چرا شیلاتی؟

پس از آن که سنگ نمک ار طریق نوار نقاله وارد دستگاه شد، سنگ شکن ها قطعات بزرگ سنگ نمک را به ابعاد کوچک تر تبدیل می‌کنند. این قطعات ممکن است از ۳ تا ۸میلی متر متغیر باشد.

نمک شیلاتی

قطعات بزرگ تر از یک میلی متر و کوچک تر از یک سانتی متر را که به نحوی بزرگ ترین دانه بندی محسوب می شود، نمک شیلاتی گویند.

یادداشت

دلیل این نام گذاری را می توان کاربرد بسیار زیاد این نوع نمک در صنعت شیلات دانست

مجموعه ما نمکهای شیلاتی را با بهترین کیفیت و قیمتی مناسب به خریداران خود عرضه می‌کند.

کاربردهای نمک شیلاتی

دانه‌های نمک بزرگتر از دانه نخود و کوچک تر از یک گردو را نمک کراشری یا شیلاتی می‌گویند.

نمک شیلاتی کاربردهای بسیاری در صنایع مختلف دارد که برخی از این کاربرد ها را در زیر ذکر می‌کنیم:

  • صنایع شیلات
  • اسید سازی
  • دباغی
  • تصفیه آب
  • سخت گیری آب
  • صنعت پنیر سازی
  • دستگاه های تفکیک اتمیک
  • صنایع زیتون

نمک شیلاتی

از این نوع نمک به نام نخودی نیز نام برده می شود. امکان عرضه نمک شیلاتی در دو نوع وجود دارد

  1. نوع اول سایز شکری و اندازه عدس نیز میان سایز نخود وجود دارد
  2. نوع دوم کاملا یک دست بوده و همه نمکها به سایز نخود می‌باشند

نوع اول ارزانتر از نوع دوم است. نمک شیلاتی یک دست یا همان نوع دوم به عنوان نمک ظرفشویی نیز بسیار استفاده می‌شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید