صادرات نمک به عراق با ید ۶۰ مخصوص اقلیم کردستان
صادرات نمک به عراق با ید ۶۰ مخصوص اقلیم کردستان، بسته بندی ۲۵ کیلویی لمینت، امکان تحویل نمک تبلور مجدد با ید ۴۰ و ۸۰ ppm، تحویل لب مرز تمرچین، سردشت، شیخ صالح، باشماق.
نمک بخاطر مصارف مختلفی که در حیطه تغذیه، درمان و صنایع دارد، کاربردهای متعددی دارد. به همین واسطه همواره در کشورهای مختلف جهان، تلاش زیادی برای تولید این محصول به چشم میخورد. با وجود نیاز بالای بازارهای جهانی به نمک، بسیاری از کشورهایی که در تأمین نیاز خود به این ماده گرانبها ناتوان هستند، راه واردات را در پیش میگیرند؛ یکی از این کشورها، عراق است. صادرات نمک به عراق یکی از مجموعه خدمات ماست که در ادامه تلاش میکنیم تا شرحی مختصر بر آن داشته باشیم.
صادرات نمک به عراق
اصلیترین نوع از انواع مصرف نمک در دیدگاه عامه مردم، نمک خوراکی است. با توجه به نیاز بالای کشور ۳۴ میلیون نفری عراق، نسبت به نمک خوراکی ، مجموعه سنگ نمک هالیتو نیز صادرات نمک به عراق در شکل خوراکی آن را در دستور کار قرار داده است.
ما با تکیه بر ظرفیتهای تولیدی و قیمتهای رقابتی در سطح بازارهای منطقه آمادگی لازم جهت تأمین نیازهای خوراکی و غیر خوراکی را در این کشور داریم.
امکان تحویل نمک تبلور مجدد با ید ۶۰ ppm ویژه اقلیم کردستان عراق میسر است و ماهیانه امکان تحویل ۳۰۰ تن نمک خوراکی وجود دارد.
آشنایی با نمک تبلور مجدد
یکی از انواع نمک در دسترس برای صادرات نمک به عراق نوع تبلور مجدد آن است که در حال حاضر تنها نمک مورد تایید وزارت بهداشت عراق است.
البته در گذشته نمک های مختلفی جهت صادرات به عراق ممکن بود ولی در دو سال گذشته سخت گیری ها بسیار شدید شده و بسیاری از ماشین ها لب مرز امکان تخلیه کالا را پیدا نمی کنند و نمک خوراکی حتما باید همراه با مجوز سازمان غذا و دارو باشد.
در مجموع دو نوع نمک به عنوان خروجی تولید به چشم میخورند؛ نمک تبلور مجدد و نمک شستشو با آب. نمک تبلور مجدد، برخلاف نوع شستشو با آب آن، دارای بلورهایی کامل و منظم است؛ این در حالی است که نمک تولیدی در سیستم شستشو با آب، دارای بلورهایی نامنظم است که موجب کاهش کیفیت نمک میشود. یکی دیگر از علل کیفیت بالای نمک تبلور مجدد، ناچیز بودن ناخالصی در آن است و نتیجه حاصل شده تقریبا تمامی آن سدیم خالص است.
بررسی صادرات نمک به آلمان
در کنار صادرات نمک به عراق یکی دیگر از بازارهایی که مصرفکنندگان زیادی داشته و تبعاً سود مالی خوبی نیز دارد، بازار کشور آلمان است این کشور یکی واردکنندگان بزرگ اروپایی در این حوزه است که باید نگاه ویژهای به آن داشت.
آلمان پنجمین واردکننده بزرگ نمک در جهان است که به تنهایی بیش از ۵ درصد از حجم نمکهای داد و ستد شده در تجارت جهانی سنگ نمک و نمک را به سمت بازارهای خود جذب میکند.
یکی دیگر از محصولاتی که قابلیت صادرات به آلمان را دارد سنگ نمک آبی است که بسیار پرطرفدار است و در واقع مشتریان این محصول در قاره سبز حضور دارند.
برای صادرات سنگ نمک آبی به آلمان با ما تماس بگیرید.
بازار صادرات نمک به روسیه
کشور روسیه سرزمینی بسیار پهناور است و مواد معدنی فراوانی را در خود جای داده است اما به لحاظ داشتن معادن نمک بسیار در مضیقه است لذا از ایران به عنوان پایگاه تامین نمک خود بهره می برد.
روسیه به عنوان یکی از شرکای تجاری جدید ایران، درهای بازار مواد غذایی و صنعتی خود را به روی کشور ایران گشوده و از این حیث پتانسیل بسیار بالایی برای صادرات و فروش نمک دارد.
حتی با این وجود که روسیه از واردکنندگان عمده نمک در جهان نیست، اما خلأ حضور کشورهای رقیب و دسترسی به قیمتهای رقابتی باعث میشود تا ایرانیان شانس بالایی برای سوددهی در بازار این کشور داشته باشند.
صادرات سنگ نمک صنعتی و سنگ نمک دامی به کشور روسیه در حجم بسیار گسترده از طریق مرز آبی امکان پذیر است.
برای صادرات سنگ نمک به روسیه با ما تماس بگیرید.
قیمت نمک صنعتی
قیمت جهانی نمک صنعتی
قیمت جهانی نمک صنعتی در هر کشور بر اساس نوع بسته بندی و مسافت حمل و نقل بسیار متفاوت است و هیچگاه نمی توان عدد دقیقی را ذکر کرد به طور مثال نمک صنعتی در استرالیا هر تن ۴۸ تا ۵۸ دلار بر اساس کیفیت متفاوت است اما نمک صنعتی تولید شده در چین قیمتی حدود ۴۰ دلار در هر تن دارد اما کشور چین برای رفع کسری خود باید از استرالیا نمک را با قیمت بالاتری وارد کند.
به طور کلی هیچگاه نمی توان قیمت دقیق و مشخصی را برای نمک صنعتی اعلام کرد برای اطلاع از نحوه فروش و تجارت سنگ نمک و نمک با ما در اراتباط باشید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.